My eBox portaal: nieuwe functionaliteiten

10/2021

My eBox blijft zich steeds inzetten om het beheren en lezen van eBox documenten te vergemakkelijken. Deze doelstelling geldt voor zowel gebruikers van een computer als voor gebruikers van een mobiele telefoon of tablet.

Een nieuwe werkbalk aan de linkerkant van het scherm maakt het voortaan gemakkelijker om bestanden terug te vinden en te beheren. Het is nu ook mogelijk om een ​​bericht direct naar een map te slepen. Ook werd de leesbaarheid van de berichten verbeterd.

Een nieuwe werkbalk

De nieuwe werkbalk aan de linkerkant van het scherm kan groter en kleiner worden. Hij biedt een eenvoudiger toegang tot het mappenbeheer, waardoor acties zoals aanmaken, hernoemen en verwijderen van mappen mogelijk zijn.

 

Sleep een bericht

Het is nu mogelijk om vanuit de nieuwe werkbalk uw berichten te ordenen door ze rechtstreeks naar een map te slepen. Klik op het bericht dat u wilt verplaatsen en sleep het naar de map van uw keuze.

Berichten lezen

Opties voor het lezen van uw berichten zijn verbeterd. Uw documenten kunnen worden gelezen volgens verschillende weergavemogelijkheden, en de zoekmogelijkheden in het document zorgen voor een betere vat op de inhoud van het document. Er zijn ook miniaturen (thumbnails) en verbeteringen in de vertaling toegevoegd.

De taal-aanpassingen hebben enkel betrekking op de My eBox schermen, de inhoud van de documenten blijft onveranderd de verantwoordelijkheid van de verzender.