NIEUWE LOOK: uw My eBox-portaal heeft een nieuw uiterlijk!

Het is u misschien al opgevallen dat uw My eBox portaal er anders uitziet. We stellen u met trots de nieuwe versie van het My eBox portaal voor!

Als overheid luisteren we steeds naar de burger, en we streven er voortdurend naar om uw gebruikerservaring te verbeteren. Deze nieuwe versie van het portaal is ontworpen om u te helpen uw documenten vlotter te raadplegen en te beheren.

Uw nieuwe startpagina:


Wat biedt het nieuwe portaal?

Het goede nieuws is dat deze visuele revisie de basiswerking van het portaal niet verandert. U kunt uw informatie nog steeds snel en gemakkelijk raadplegen. De ontwerpwijziging is doorgevoerd om de beschikbare informatie in My eBox te verduidelijken. Sommige interacties in het portaal zijn aangepast om uw ervaring te optimaliseren en om consistentie in het eBox-ecosysteem te garanderen.


Uw nieuwe portaal:


Duidelijkere meldingen

Sommige interacties in het portaal zijn aangepast om uw ervaring te optimaliseren en om consistentie in het eBox-ecosysteem te garanderen. De berichten die u ontvangt zijn ook opnieuw ontworpen om bij de visuele identiteit van het portaal te passen, maar ook om ervoor te zorgen dat de informatie zo helder mogelijk wordt weergegeven.

Uw nieuwe meldingen zien voortaan als volgt eruit:


Uw mening telt!

Als u suggesties voor verbetering of opmerkingen hebt, horen we dat graag via ons contactformulier.