Personaliseer uw email-notificaties van My eBox

Veiligheid is een prioriteit voor de overheid. Daarom hebben we eerst de aandacht gevestigd op phishing door u een aantal tips te geven over hoe u frauduleuze e-mails kunt herkennen. Lees ons regelmatig bijgewerkte artikel, My eBox: phishing mails in omloop.

In tweede instantie hebben wij de nadruk gelegd op het belang van het activeren van email-notificaties door een validatieproces voor uw e-mailadres op te zetten.

 

Versterk de veiligheid!  

Zodra u uw e-mailadres heeft gevalideerd, kies een individuele afbeelding en een aansprekingsnaam om de My eBox e-mails te personaliseren. Zo kunt u een onderscheid maken tussen de My eBox e-mails en de frauduleuze e-mails. Alleen u kunt weten welke persoonlijke afbeelding en aansprekingnaam u hebt gekozen.

 

Hoe kunt u uw notificaties personaliseren

Of u nu een nieuwe of een bestaande gebruiker van My eBox bent, als u inlogt in My eBox, wordt u uitgenodigd om een persoonlijke afbeelding te kiezen in uw Profiel.

De voorwaarden om van deze functie gebruik te kunnen maken, zijn dat u toestemming hebt gegeven voor het gebruik van My eBox, dat je profiel volledig ingevuld is en dat u uw emailadres hebt gevalideerd.

Het gebruik van een persoonlijke afbeelding en aansprekingnaam zijn een krachtig middel dat u toelaat om de echtheid van een My eBox notificatie te verifiëren.  Daarom raden wij u met aandrang aan om deze nieuwe functie te activeren. 

 

Stap 1, kies een kleur

 

Stap 2, kies een afbeelding